Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Március 21-én szállítják el először a zöldhulladékot

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2022. 02. 24. Hírek | Környezet


Már elérhető a 2022-es hulladékszállítási naptár a közszolgáltató és a város honlapján. Zöldhulladékot továbbra is edényben, lebomló zsákban vagy kötegelve lehet kihelyezni.


A hulladékgazdálkodási közszolgáltató minden háztartásba és társasházi közös képviselőhöz eljuttatta a 2022. évi hulladéknaptárt, ami tartalmazza a gyűjtéssel kapcsolatos részletes tájékoztatót is.

A hulladéknaptár elérhető a Közszolgáltató (www.nhszmatra.hu) és a Gyöngyös Városi Önkormányzat (https://gyongyos.hu/hulladekszallitas/) honlapján is.

A zöldhulladék-szállítás a tavalyi szabályok szerint történik: edényben vagy lebomló zsákban elhelyezve, illetve a nyesedéket 1 méteres hosszban, legalább egy helyen összekötve, a szállítás napján kell kihelyezni az ingatlan elé.

Az ömlesztett növényi hulladékot a közszolgáltató nem szállítja el!

Az idei első zöldszállítás a március 21-ével kezdődő héten esedékes, kérjük, hogy addig ne tegyenek ki a közterületre zöldhulladékot!

Kérjük, hogy a kerti munkákat szíveskedjenek a zöldszállítási ütemtervhez igazítani, az összegyűjtött zöldet a szállítási napig szíveskedjenek az ingatlanon belül tárolni.

A zöldhulladék közterületi kihelyezését a Városrendészet ellenőrzi, a szabálytalan közterületi kihelyezés bírságolható!

A lakóingatlan előtti közterületen lévő fák gondozása nem képezi az ingatlantulajdonos kötelezettségét, a gallyazással kapcsolatos igényt a https://gyongyos.hu/bejelento felületen kell bejelenteni.

Kiemelt tartalmak