Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés
Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!

Legyen az önkormányzat beszállítója!

2021. 02. 23. Legyen az önkormányzat beszállítója! Utolsó módosítás: 2021. 03. 25. 14:54

Gyöngyös önkormányzata az általa és intézményei által lefolytatandó beszerzéseit érintően elkötelezett a minél szélesebb körű, nyilvánosságon alapuló, takarékos gazdálkodást elősegítő gazdasági verseny megvalósítása iránt. Ennek egyik eszköze egy olyan beszállítói lista összeállítása, amely a jelenlegi és jövőbeli szerződéses partnereket, beszállítókat minősítésnek veti alá aszerint, hogy milyen mértékben tud eleget tenni az elvárt mennyiségi és minőségi, valamint megbízhatósági követelményeknek.

A fentiek érvényesülése érdekében az önkormányzat felkéri mindazon vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, egyéb szervezeteket, melyeknek tevékenysége kiterjed a jelen felhívás mellékletében található, az önkormányzati beszerzések alapvető tárgyköreit tartalmazó listában foglalt beszerzési típusokra. Akik a jövőben az önkormányzat beszállítói kívánnak lenni, kérjék nyilvántartásba vételüket a felhívás mellékletét képező jelentkezési lap benyújtásával. Amennyiben ön már az önkormányzatnak vagy intézményeinek jelenleg is beszállítója, kérjük, ebben az esetben is jelentkezzen be a beszállítói adatbázisba.

A nyilvántartásba vételi kérelmek folyamatosan eljuttathatók az alábbi címekre:

– személyesen vagy levélben: Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatósága, 3200 Gyöngyös, Fő tér 13., Nékám Nelli ügyintéző

– elektronikus úton: nekam.nelli@gyongyosph.hu e-mail címre, aláírt, szkennelt formában