Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Lakossági és partneri felhívás a településrendezési eszközök 2023. évi I. számú módosításának véleményezési szakaszához

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az érintett Partnereket, hogy a településrendezési eszközök 2023. évi I. számú, folyamatban lévő módosítása során a hatályos építési szabályzat módosítására kerül sor, mely a Déli Külhatár utca keleti végénél kialakított gazdasági területen az ipari gazdasági építési övezeteket, valamint a technológiai építmények által meghatározott épületmagasság mértékét érinti.

A településrendezési eszközök tervezett módosításával kapcsolatban, a partnerségi egyeztetés keretében a partnerek véleményt nyilváníthatnak a tervezés alá vont területek vonatkozásában.

A partnerségi egyeztetés véleményezési dokumentációja elérhető az alábbi weboldalon: https://koszeghy.art/tervek/gyongyos2023-1partnersegi/

A településrendezési eszközök módosításával kapcsolatban 2023. április 20-án 16:00 órakor a Polgármesteri Hivatal (Gyöngyös, Fő tér 13.) Nagytermében lakossági fórumot tartunk, ahol szóban, vagy 2023. április 25-ig írásban adhatnak javaslatot, véleményt (Gyöngyös Város Polgármestere részére címezve a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal 3200 Gyöngyös, Fő tér 13. címre, vagy a nemeti.laszlo@gyongyosph.hu e-mail címre elküldve). Partneri véleményük ugyanezen időszakban az E-TÉR digitális egyeztető felületére is feltölthető.

Kiemelt tartalmak