Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Kovács Kati ad koncertet augusztus 20-án

2023. 08. 16. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 08. 20. 16:33

Egész napos programsorozattal ünnepeljük az államalapítást Gyöngyösön. A hagyományos kenyérszentelő ünnepséget délelőtt rendezik, a délutáni programban egyebek mellett Sipos F. Tamás és Kovács Kati koncertjét is megtaláljuk.

Délelőtt kilenc órakor a Szent Bertalan-templomban ünnepi szentmisével kezdődik a Szent István-napi programsorozat Gyöngyösön augusztus 20-án. A szentmisét a hagyományos kenyérszentelő követi, az új kenyeret Balog Gyula kanonok-plébános áldja meg, az ünnepségen a Cantus Corvinus Vegyeskar és Fliszár Odett, a Gyöngyösi Játékszín tagjának működik közre.

A programok délután a Mátraaljai Magyarnóta Egyesület nótaműsorával folytatódnak, majd a Csillag Musical Társulat idézi fel a táncdalfesztiválok hangulatát. Délután négy órától Homonnay Zsolt lép színpadra, a Fitt Kriszti revütáncműsora után pedig Dorogi Barbara hozza el a legnagyobb Disney-slágereket a gyerekeknek, amit a gyöngyösi Meseházikó előadása követ.

Az esti programot Sipos F. Tamás zenei műsora nyitja, majd egy élő legenda, Kovács Kati koncertje zárja a gyöngyösi augusztus 20-át.

Kiemelt tartalmak