Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Kitüntetésekre várják a javaslatokat

2022. 04. 04. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 04. 13. 14:01

Az önkormányzat május elsejéig várja a felterjesztéseket a Gyöngyös Közszolgálatáért, illetve a Gyöngyös Város Egészségügyéért kitüntetésekre.

A Gyöngyös Közszolgálatáért elnevezésű kitüntetés azon köztisztviselőknek, kormánytisztviselőknek, valamint hivatásos szolgálati jogviszonyban álló rendvédelmi és hivatásos katasztrófavédelmi szervnél foglalkoztatottaknak adományozható, akik a közszolgálat területén több éven keresztül kiemelkedő színvonalú munkát végeztek, elnyerve ezzel a város lakosságának közmegbecsülését.

A Gyöngyös Város Egészségügyéért elnevezésű kitüntetés azon személyeknek adományozható, akik Gyöngyös városban az egészségügyi ellátás területén a felterjesztés időpontját megelőző időszakban vagy nyugdíjba vonulásukat megelőzően hosszabb ideig kiemelkedő színvonalú munkát végeztek és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

Mindkét elismerésre május elsejéig várják az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő elérhetőségét. A felterjesztéseket Hiesz György Polgármesternek címezve lehet benyújtani a Gyöngyös Városi Önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a hiesz.gyorgy@hivatal.gyongyos.hu e-mail címen.

Kiemelt tartalmak