ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Kik legyenek az év sportolói?

2023. 11. 02. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 11. 09. 22:37

December 5-éig várja a felterjesztéseket az önkormányzat az Év Sportolói és Év Sportszakembere kitüntetésre. Idén a parasportolók teljesítményét már nem csak egy, hanem hat kategóriában ismerik el.

Ahogy minden évben, idén is hat kategóriában választja meg a gyöngyösi önkormányzat képviselő-testülete az év legjobb sportolóit. Idén először a parasportolóknak járó elismerést is több kategóriában ítélik oda, vagyis a legjobb utánpótlás, illetve felnőtt női és férfi sportoló mellett a legjobb csapatokat is díjazzák a parasportolók között is.

Ugyancsak az év végén választják meg az év sportszakemberét, aki a felterjesztés időpontjában még aktív edző, testnevelőtanár, játékvezető, sportvezető, sportszervező és sportegészségügyi szakember lehet.

A részletes felhívásokat honlapunk közlemények, hirdetmények menüpontjában találja.

Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét, Hiesz György Polgármesternek címezve lehet benyújtani a Gyöngyös Városi Önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a hiesz.gyorgy@hivatal.gyongyos.hu e-mail címen, 2023. december 5-ig.

Kiemelt tartalmak