Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Június 5-éig igényelhető a szünidei gyermekétkezés

2024. 05. 22. Hírek

Idén is díjmentesen biztosítja a nyári szünidei gyermekétkezést a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára az önkormányzat.

Az önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére továbbra is ingyenesen biztosítja.

A 2024. évi nyári szünidei étkezés 2024. június 24-én kezdődik és 2024. augusztus 22-ig tart. Az önkormányzat a Gyöngyösi Arany János Általános Iskolában (3200 Gyöngyös, Jeruzsálem utca 1.) tervezi biztosítani az ellátást.

A kedvezményes étkeztetés igénybevételéhez kérjük, a mellékelt nyilatkozatot (gyermekenként külön-külön) kitölteni és a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalhoz eljuttatni szíveskedjen. Ezt megteheti személyesen a hivatal ügyfélszolgálatán, vagy a hivatal kapujára helyezett postaládába bedobva, illetve postai úton a 3200 Gyöngyös, Fő tér 13. címre megküldve.

A nyilatkozat letölthető az alábbi linken, vagy a Nyomtatványok menüpontból.

Kiemelt tartalmak