Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Ismét fogadja az ügyfeleket a városháza

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 05. 21. Covid-19 | Hírek Utolsó módosítás: 2021. 05. 31. 14:27

Május 25-től ismét normál munkarend szerint fogadja az ügyfeleket a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal.
A beléptetésnél a testhőmérséklet-mérés megszűnik, azonban a maszkviselés továbbra is kötelező a hivatali ügyintézés során. A beléptetésnél a maszk megfelelő használatát a portás feladatot ellátó munkatársnak ellenőriznie kell.

A hivatal irodáiban, hivatalos helyiségeiben egyszerre 1 ügyfél (partner) tartózkodhat, kivéve, ha az ügy természete több, legfeljebb 2 személy jelenlétét követeli meg. Az ügyfelek fogadása, az ügyintézés során is biztosítani kell a hivatal munkatársa és az ügyfél között a szociális távolság betartását. Az ügyfelek várakoztatása a hivatal udvarán történhet, illetve az adott szervezeti egység, iroda előterében, a szociális távolság megtartásával.

Fontos, hogy az Anyakönyvi Hivatalba az ügyfelek 2021. június 16-ig csak a délutáni órákban tudnak ügyet intézni, utána azonban ott is normál munkarend szerint működik az ügyfélfogadás.

Az ügyfeleknek lehetőségük van kézfertőtlenítésre a hivatal falán elhelyezett berendezéssel.

A hivatal Gárdonyi Géza utcából nyíló pénztára is megnyitásra kerül, azzal, hogy a pénztár előterében egyszerre csak 1 személy tartózkodhat. Az intézmények pénztári fogadása, a velük előre egyeztetett időpontban történhet. Az egyéb kifizetésre várók esetében (települési támogatás, munkabér, stb.) a szociális távolság fenntartását biztosítani kell, ebben a közterület-felügyelet segít. A pénztárat felkeresők maszkot kötelesek viselni.

Kiemelt tartalmak