ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Hosszabb nyitvatartás a temetőkben

2023. 10. 27. Hírek Utolsó módosítás: 2023. 11. 06. 08:22

Tovább tartanak nyitva a temetők mindenszentek ünnepén és halottak napján, valamint az azt megelőző és azt követő hétvégén.

Hosszabb nyitvatartással várják a szeretteikről megemlékezőket a gyöngyösi temetők a következő napokban.

  • A sírkertek október 28-án és 29-én, valamint november 1-én, 4-én és 5-én 7 órától 21 óráig tartanak nyitva.
  • A felsoroltakon kívül eső napokon, október 31-ig 7 és 20 óra között, míg november 2-től 8 és 17 óra között tartanak nyitva a temetők.

A temetőket üzemeltető Városgondozási Zrt. október 28-án és 29-én, valamint november 1-én, 4-én és 5-én 8 és 12 óra között, az ünnepekre való tekintettel szabad bejárást biztosít a gépjárművel érkező, mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező látogatók részére Gyöngyösön a Felsővárosi-, a Közép- és az Alsóvárosi temetőkbe, tehát ezeken a napokon kizárólag mozgáskorlátozott igazolvánnyal lehetséges gépjárművel behajtani – közölte honlapján a társaság.

A közelgő napokban a temetők környékén megnövekedett gyalogos- és gépjárműforgalomra kell számítani, ezért a városrendészet közterület-felügyelői folyamatosan jelen lesznek a sírkertek környékén, és a forgalom terelésében is segítséget nyújtanak.

Sajnos vannak, akiknek ez az alkalom nem a gyertyagyújtást és az emlékezést jelenti – hívja fel a figyelmet a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság, amely néhány jó tanáccsal szolgál, hogy az ünnepek idején se váljunk áldozattá.

Kiemelt tartalmak