Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Bormámor és pezsgés Farkasmályban

2023. 07. 19. Hírek

Július utolsó hétvégéjén újra vár minden borrajongót a Mátra legpezsgőbb pop-up fesztiválja, a Farkasmályi Borudvar. A szervezők gondoskodtak a kiváló borokról, street food különlegességekről és a jó hangulatot garantáló zenekarokról, így már csak Te hiányzol!

Életkép a tavalyi fesztiválról. Fotó: Farkasmályi Borudvar Facebook

Harmadik alkalommal rendezik meg a Farkasmályi Borudvart, a Mátra legpezsgőbb pop-up fesztiválját, ahol a borok, az ételek és a zene veled együtt egy különleges élménnyé áll össze. A szervezőknek idén kiemelt céljuk volt, hogy Gyöngyöshöz kötődő, a városban alkotó zenészeket, zenekarokat hívjanak meg, így zenél majd a Red Hot Chilli Peppers magyarországi helytartójaként számon tartott Erős Pista, fellép a Dirty Barbies, láthatjuk a Piszli Csárlit és a Nemeresztit, a késő esti hangulatról pedig Petró és Dj Olli gondoskodik majd.

Az ikonikus pincesor mellett természetesen a borok játsszák majd a főszerepet, Farkasmályból az Ákos Pince, a Bárdos Pincészet, valamint a Dominium Pincészet, vendégborászként pedig a gyöngyöstarjáni GoBri pince borait kóstolhatjuk akár pincetúra keretében is, ami a XVII. században épült farkasmályi pincerendszer miatt is kihagyhatatlan.

A gasztronómiai vonalat kemencés ételek erősítik, a pulled pork szendvicsektől a vega paninikig mindenki megtalálja majd az ínyére való falatokat.

A Farkasmályi Borudvar július 28-án és 29-én várja a látogatókat a Mátrai borvidék szívében, Farkasmályban. További részletekért keresd a fesztivál hivatalos oldalát.

Kiemelt tartalmak