Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Az Önkormányzat idén is megszervezi a nyári napközis tábort

2022. 05. 31. Hírek Utolsó módosítás: 2022. 06. 04. 20:04

A Gyöngyös Városi Önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan a 2022. évi nyári szünetben is – négyhetes turnusban, 2022. július 4. napjától 2022. július 29. napjáig – lehetőséget biztosít nyári táboroztatásra azon általános iskolás, alsó tagozatos, 7-11 éves gyermekek számára, akiknek felügyeletét a szülők más módon nem tudják megoldani, és erre igényt tartanak.

A nyári tábor helye a Gyöngyösi Arany János Általános Iskola. Az iskoláskorú gyermekeknek a nyári táborok tartalmas elfoglaltságot és biztonságos felügyeletet jelentenek. Tavaly több, mint száz gyermek vett részt a játékos programokon. Ebben az évben is számos színes program várja a gyermekeket (pl. játszóház, állatkert és múzeum látogatása, gyermekkönyvtári program, rajzos és ismeretterjesztő foglalkozások).

A nyári napközis tábor megszervezése érdekében az önkormányzat részéről 2022. június 8. napjáig igényfelmérés történik a gyöngyösi lakóhellyel rendelkező kisiskolás gyermekek táborozási igényére vonatkozóan. Az igényfelmérő lapot az előző hetekben az iskolákon keresztül az önkormányzat megküldte a szülők részére, a nyilatkozatot a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálatán vagy a baloghne.anita@gyongyosph.hu e-mail címre lehet megküldeni. Az igény befogadásáról és a táborral kapcsolatos további információkról a szülőket az önkormányzat írásban értesíti.

A táborozásért a háromszori étkezési díjat kell megfizetni (bruttó 735 Ft/fő/nap) –, az étkezési kedvezményekre való jogosultságok figyelembevételével.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást Baloghné Juhász Anita intézményi referensnél (tel.: 37/510-352) kérhetnek.

Az igényfelmérő lap innen letölthető:

Kiemelt tartalmak