ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Az oklevelek mellett az Arany kréta díjat is átadták a campuson

2022. 07. 12. Hírek

Közel 140 hallgató tett sikeres záróvizsgát júniusban a MATE Károly Róbert campusán. A hallgatók által legkiválóbbnak ítélt oktatónak járó díjat idén Dr. Domán Szilvia vehette át.

Az oklevélátadó díszünnepélyen közel 90 hallgató személyesen vette át oklevelét. Dr. Bujdosó Zoltán, a campus főigazgatója az ünnepségen úgy fogalmazott: a gyöngyösi intézmény egy család, ahol az oktatók a hallgatókat gyermeküknek és nem ellenségüknek tekintik, a munkatársak barátok és nem ismeretlenek, az intézmény pedig szívügye és nem csak munkahelye az ott dolgozóknak.

Az ünnepségen elismeréseket is átadtak: Dr. Dedák István főiskolai tanár és Ficzere Péter belsőellenőrzési főosztályvezető is 30 éve erősíti a gyöngyösi campus csapatát. Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Fehér Ildikót is, aki több mint 30 év, a tanulmányi osztályon ügyintézőként végzett munka után búcsúzik az intézménytől.

Ezt követően a Károly Róbert Campus Hallgatói Önkormányzata által 8 évvel ezelőtt létrehozott vándordíjat, az Arany kréta díjat adták át. Az elismerést, melyet minden évben a hallgatók által legkiválóbbnak ítélt oktató kapja meg, a 2021/2022-es tanévre Dr. Domán Szilvia egyetemi docens vehette át. Domán Szilvia így vallott a díjról a campus weboldalán: „Marketingesként mindig azt tanítom, hogy hiába gondolja valaki azt egy termékről vagy szolgáltatásról, hogy sikeres lesz, ha a vásárlók és a fogyasztók nem így gondolják, azaz mégsem jó az ötlet. Én azt gondolom, hogy ez a díj egy kedvező visszacsatolás felém a hallgatóktól azzal kapcsolatban, hogy jók az általam képviselt elvek. Ez a szakmai életutam csúcsa, hiszen a vevői oldalról érkezett a pozitív visszajelzés.”

A gyöngyösi campuson idén vehettek át első alkalommal oklevelet gyógy- és fűszernövények felsőoktatási szakképzési szakon végzett hallgatók. Nekik Lakatos Márk, a szak megálmodója, a tantárgyi tematika kidolgozója és a szak koordinátora is gratulált.

Forrás: https://karolyrobertcampus.uni-mate.hu

Kiemelt tartalmak