Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Az Alsóvárosi temetőben kezdődik el a sírkertek karbantartása

Figyelem!
Ez a tartalom több mint két éve frissült utoljára!
2021. 06. 15. Hírek

Már zajlik a gyöngyösi Közép temető ravatalozójának felújítása, és az előtte lévő tér burkolása. A munkával a héten várhatóan végeznek is a szakemberek. Ezt követően a köztemetők üzemeltetését végző Városgondozási Zrt. a karbantartást az Alsóvárosi temetőben folytatja majd.

Az Alsóvárosi temető ravatalozó előtti betonlapos térburkolata megsüllyedt, szétrepedezett, több cm süllyedés van a betonlapok között, ami balesetveszélyes és esztétikai szempontból is kifogásolható.  Az előteret, ahogyan a Közép temető ravatalozó előtti terét is, díszkőburkolattal látják el, mely a nyár folyamán megtörténik.

Megkezdődik az Alsóvárosi temető útjainak megújítása. A temető bejáratától a ravatalozóig tartó aszfaltos út széle több helyen megsüllyedt.  Az út közepe felemelkedett, repedezett, száraz útviszonyok között is balesetveszélyes. Mivel a hulladékok gyűjtésére szolgáló, konténereket szállító autó is ezen az útvonalon közlekedik, az útszakasz tovább romolhat, éppen ezért a helyreállítás az érintett szakaszon kezdődik majd el.

A munkákat megelőzően a felújítást végző Városgondozási Zrt. figyelemfelhívó táblákat helyez majd ki. A beruházásokkal járó esetleges kellemetlenségek miatt kérik a temetőlátogatók megértését.

Kiemelt tartalmak