Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés

Átadták a megyei Prima díjakat

2023. 11. 27. Hírek

Az elmúlt hétvégén adta át a Heves megyei Prima díjakat a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Heves vármegyei szervezete. Az elismerésben – ahogy az Év Vállalkozója díjban is – idén is több gyöngyösi kötődésű kitüntetett részesült.

Zeneművészet kategóriában tüntette ki Prima díjjal Miller Lajos Kossuth-díjas operaénekest a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Heves vármegyei szervezete. Miller Lajos a gyöngyösi operagála megálmodója, az opera és a zene népszerűsítését szolgáló rendezvény szervezésében évek óta vezető szerepet vállal.

Ugyancsak Prima díjjal ismerték el Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség gyöngyösi születésű szóvivőjének munkáját Sajtó és ismeretterjesztés kategóriában.
Az elismerést rajtuk kívül Borics József festő, rajztanár kapta meg, őt Magyar képzőművészet kategóriában jelölték.

A gálaesten tizenhárman vehették át az Év Vállalkozója díjat, köztük több gyöngyösi vállalkozó, így Kalácsi René – Alappont 2005 Kft., Nagy Gergely – DOTÁL 97 Kft., Ocela Tibor – 4 Évszak Mátra Kft., Orbán Dániel – Dominium Pincészet. A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat Tóthné Bokros Mária gyöngyösi egyéni vállalkozó vehette át.

Borítókép: VOSZ Heves megye Facebook-oldal

Kiemelt tartalmak