Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés
Home Eseménynaptár Kovács András Péter önálló estje

dátum

2023. nov. 16. - csütörtök
Expired!

időpont

18:00

Kovács András Péter önálló estje

November 16-án 18 órakor Kovács András Péter – KAP önálló estje “NAHÁT!” címmel Gyöngyösön, a Mátra Művelődési Központban!

Műsorvezető: Noé Bex

Miért érzi azt az agyam negyven felett, amit a gyomrom Karácsony után? Miért én hazudok a kutyám helyett, aki egy presszókávé hatására bulizni ment? Miből veszi észre a feleségem, mikor beszél hozzám, hogy igazából nem figyelek, csak csendben vagyok? Mi tart vissza attól, hogy rendszeresen összeszereletlen IKEA-bútorra igyam magam, ami fölött ketten állnak tanácstalanul?”

Ezeket kérdezi Kovács András Péter, mikor elbeszélget saját agyával, hogy kiderüljön: a valóság közel sem az, amit ez a koponyába zárt kocsonyás anyag annak vél.

Jegyek kaphatók a Tourinform Irodában (Gyöngyös, Fő tér 10.), a Cézár Travelnél (Gyöngyös, Kossuth út 8.), a Moment Tours Utazási Irodában (Gyöngyös, Barátok tere 10.) és online:
https://dumaszinhaz.jegy.hu/ticketsearch/city/gyongyos

(A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra: https://dumaszinhaz.hu/kereslet-alapu-dinamikus-arazas/

The event is finished.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.