Képgalériák
Kiemelt látványosságok
A költségvetés
Home Eseménynaptár Városnéző séta Gyöngyösön

dátum

2022. jún. 18. - szombat
Expired!

időpont

05:00

Városnéző séta Gyöngyösön

A gyöngyösi Tourinform Iroda egész nyáron átívelő programsorozata nyújt kikapcsolódási lehetőséget a város lakóinak és látogatóinak. A rendezvény neve „10 hét 14 program”, röviden „10 14” – utalva Kékestető magasságára. A programsorozat során 14 séta fogja bemutatni Gyöngyöst és annak környékét, mindig egy-egy témát helyezve a középpontba. Lesz szó a város szobrairól, épületeinek történelméről, parkjainak élővilágáról, de vehetünk részt vezetett túrán a Sár-hegyen és Kékesen is. További információk: gyongyos-matra.hu 37/311-155

Városnéző séta Gyöngyösön

Mennyire ismered Gyöngyös belvárosát? Tudnál mesélni a Fő tér látnivalóiról? Ha szívesen bejárnád a város legszebb részeit, miközben a szakképzett túravezető mesél a látottakról, akkor csatlakozz hozzánk szombaton!
Körülbelül egy óra alatt megismerhetjük a Szent Bertalan templom környékét, a Fő tér és a belváros épületeinek történetét.

A sétán való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációt sem igényel. Garantált program, akár két fő részvetővel is megtartjuk. Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt, aki szeretné jobban megismerni Gyöngyöst!

Időpont: 2022. június 18. szombat 17:00, tartam kb. 1-1,5 óra
Helyszín: 3200 Gyöngyös, Szent Bertalan templom bejárata előtt

Rossz idő esetén a program elmarad, nincs esőnap.

The event is finished.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.