ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Igényfelmérő lap az iskolai étkezéshez

2022. 08. 31. Hírek

Elérhető és letölthető a gyermekek iskolai étkezésének igényléséhez szükséges igényfelmérő lap a város weboldalán. A dokumentumot kitöltve és aláírva szeptember 5-éig kell eljuttatni az osztályfőnököknek.

A Gyöngyös Városi Önkormányzat jogszabályi kötelezettségének eleget téve a 2022/2023-as tanévben is gondoskodik a tanulók étkeztetéséről. A szolgáltatás biztosításának feltétele, hogy a szülők kitöltsék az igényfelmérő lapot, és azt legkésőbb 2022. szeptember 5-ig eljuttassák gyermekük osztályfőnökének.

Ingyenes vagy kedvezményes intézményi étkezés igénybevételéhez az igényfelmérő lap mellett található nyilatkozatot is ki kell tölteni, és a jogosultságot bizonyító iratok másolatát is mellékelni szükséges.

Mindemellett érdemes regisztrálni az önkormányzat online gyermekétkeztetési rendszerébe a https://etkezes.mparty.hu weboldalon, ahol 2022. szeptember 19-étől A és B menüből választhatják ki a szülők gyermekük ebédjét, és befizetéseiket is nyomon követhetik.

Figyelemmel az élelmiszeralapanyag-árak és az energiaköltségek növekedésére a Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. augusztus 29-én módosította a gyermekjóléti alapellátásokról, valamint a gyermekek napközbeni ellátását biztosító étkeztetés intézményi térítési díjáról szóló 25/2021. (IX.28.) önkormányzati rendeletet, amely szerint 2022. szeptember 1. napjától emelkednek az étkeztetés térítési díjai. Az aktuális díjakat az alábbi táblázat tartalmazza.

A gyermekétkezés igényléséhez szükséges igényfelmérő lap letölthető a Nyomtatványok menüpontból vagy az alábbi linken.

A módosított önkormányzati rendelet itt olvasható.

Kiemelt tartalmak