ikon képgaléria
ikon látványosságok
költségvetési aloldal

Idén is vonatozhatnak a Coop Mikulásával a gyerekek

2021. 11. 22. Hírek

December 6-án Gyöngyösre is ellátogatott a Coop Mikulás-programja, miután a város idén is szívesen ad otthont a rendezvénynek. A kezdeményezés keretében ismét utazhatnak majd a gyöngyösi gyermekek a Mikulás-vonaton.

Idén immár harmadik alkalommal szervezi meg közösen a Gyöngyszöv Coop Zrt. és a COOP Szolnok Zrt. az üzletlánc hagyományos ünnepi programját, melynek Gyöngyös önkormányzata ad otthont.

A hagyományokhoz híven most is meglátogatja majd a Mikulás a gyöngyösi óvodásokat és a Bugát Pál Kórház gyermekosztályán ápolt gyermekeket, hogy örömet okozzon nekik.
A korábbiakkal ellentétben a Mikulás-vonat csak délután áll forgalomba. A kisvonat december 6-án, hétfőn 15 órától 19 óráig közlekedik majd körjáratban. A Koháry út 3. szám alól indulva érinti majd a város több Coop üzletét, és a Fő teret is.

Fekete Tibor, a Coop Szolnok Zrt. vezérigazgatója a rendezvénnyel kapcsolatban megtartott sajtótájékoztatón elmondta: üzletláncuk meghatározó kereskedelmi szereplője Gyöngyösnek, ezért is öröm számukra, hogy a város ismét fogadta Mikulás-programjukat, amely 14 évvel ezelőtt Szolnokról indult, és már Gyöngyösön is hároméves hagyománnyal rendelkezik.

A kisvonaton idén is térítésmentesen lehet majd utazni. A minél kevesebb érintkezés érdekében most nem kapnak karszalagot az utasok, akik a Coop törzsvásárlóknak járó plasztikkártya, vagy a mobiltelefonra letöltött applikációban lévő virtuális törzsvásárlói kártya felmutatásával utazhatnak.
Fekete Tibor hangsúlyozta: akik még nem rendelkeznek törzsvásárlói kártyával, azt bármelyik Coop üzletben beszerezhetik.

A rendezvénnyel kapcsolatban a városházán megrendezett sajtótájékoztatón Hiesz György polgármester örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Coop Szolnok és Debrecen mellett Gyöngyösön is felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg a gyerekeket.

Minden utast arra kérnek a szervezők, hogy felszállás előtt, utazás során és leszálláskor is tartsanak biztonságos védőtávolságot, és a 6 évesek, vagy annál idősebbek mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

Kiemelt tartalmak