3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Közszolgáltatók

 

Bezár az ügyfélszolgálat és nem lesz lomtalanítás

A veszélyhelyzet miatt november 16-tól szünetel az ügyfélfogadás az NHSZ Mátra Hulladékkezelő Nonprofit Kft. irodáiban. A közszolgáltató továbbá nem végez házhoz menő lomtalanítást, és a hulladékudvart is csak előzetes bejelentkezés után lehet felkeresni. Tovább

 
2020.11.13. péntek
 

November 16-tól indulnak az új helyi járatok - útvonaltérképpel

Közzétette a november 16-tól, Gyöngyösön érvényes új helyi járatos menetrendet a Volánbusz Zrt. tovább

2020.11.06. péntek
 

Közszolgáltatók

Áram-, gáz-, vízellátás, csatorna-szolgáltatás, temetőfenntartás, parkolóüzemeltetés, távhőszolgáltatás, gyepmesteri telep: szolgáltatók telefonszámai. Tovább

 
2012.05.30. szerda
 

Vissza