3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Szerelmemnek (4)

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.06.04. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Drága, szerelmem, lehet, hogy te nem ismersz engem, de én mindent tudok rólad! Azt is tudom, mikor ülsz le, és mikor kelsz fel. Minden lépésedet ismerem, még a hajad szálait is számon tartom. Bennem élsz, mozogsz és létezel. Kiválasztottalak magamnak a kezdet kezdetén; én formáltalak már édesanyád méhében is, mert drága vagy nekem!

   

  Nem egy távoli és büntető isten vagyok, de benned élek és vagyok a szeretet! Minden ajándékot és tehetséget tőlem kaptál. Én gondoskodok rólad, és mindig tudom, mire van szükséged. Többször gondolok Rád, mint ahány homokszem van a parton. Gyönyör vagy bennem, és megmutatom neked szíved kéréseit. Minden nehézségben veled vagyok, de a szomorúságban se hagylak el, mert te az én szerelmem vagy, és én a barátod vagyok. Mindig szerelmemként szeretlek, ahogy Jézust, akibe vetett hitem és szeretetem kinyilatkoztatom feléd is; Ő és én egyek vagyunk.

  Jézus azért jött, hogy bebizonyítsa, veled vagyok, nem pedig ellened, és, hogy általa elmonhassam, mennyire szeretlek Téged.

  Én vagyok az Út, az igazság. Az élet soha, de soha nem választhat el minket!

  Csupán egy kérdésem maradt: akarsz-e az én szerelmem lenni? Megtalálsz, ha teljes szíveddel keresel!

  Várok Rád szeretettel: Attilád, a mindenható kincsed!

  2019.05.23.


  Közösségi funkciók