3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Kedvesem, (5)

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.06.04. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Neked szól e levelem

   

  Beszélhetnék hosszasan, de rövidre fogom
  Hisz úgy sem fogod olvasni eme néhány sorom.
  Tisztán emlékszem arra a napra amikor először megláttalak.
  Szemed fénye azonnal beleégett a retinámba, megbűvöltél.
  Pillantásunk találkozott és különös érzés fogott el, olyan ami eddigi életem soán még soha.
  Megérintettél anélkül, hogy hozzám értél volna.
  Elvesztem a szemedben, barna tekintetedben.
  Elvesztem mint táj a ködben, elvesztem ó milyen könnyen..
  Nem hittem volna, hogy velem ez megeshet mert olyan rideg és elutasító vagyok mindig.
  Nem tehetek róla, nagyon törékeny a szívem.
  Neked mégis azonnal megnyíltam volna, nem törődve azzal, mi lesz ha megunsz és elhagysz mint a gyerekek a régi játékaikat. Bedobozolják és felviszik a padlásra. Valahogy így csomagoltam el Én is az érzéseimet a világ elől..
  Aztán jöttél Te, a kíváncsi kisgyermek aki bele-bele kukkantott a porosodó dobozokba és megtalálta a szeretet lángját szívem rejtekében. Most itt állok Én az egykori jégkirálynő immár forró láztól égve, de nem tudok mit tenni mert Te ebből az egészből semmit sem vettél észre.
  Meggondolatlan voltam. Veszélybe sodortam egyetlen kincsemet, mert olyannak adnám szívem és egész valóm akinek nem kell s emiatt Én örökké szenvedek...


  2019. május 19.


  Közösségi funkciók