3 °C

 
 
Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. június 19-én, szerdán, eső esetén június 21-én, pénteken 18 és 22 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Fantasztikus magyar teljesítmény a királyetapon!

Az összetettben élen álló lett Krists Neilands nyerte a Tour de Hongrie királyetapját, a kékestetői célba másodikként Dina Márton, a harmadik helyen pedig Valter Attila ért be, az utolsó szakasz előtt ez lett az összetett élcsoportjának sorrendje is.

Tour de Hongrie - segítséggel a csúcsra

A magyar kerékpáros körverseny történetében kilencedik alkalommal rendeznek hegyibefutót hazánk legmagasabb csúcsán, Kékestetőn. A június 15-én, szombaton délután megrendezendő programot több gyöngyösi szervezet és vállalkozás is támogatja.

Üzemi próbák - sötétebb lesz a füst

Visontán a Mátrai Erőműben befejezéséhez közeledik – az éves karbantartási program részeként - az V. számú 232 MW-os blokk kisjavítása, a napokban megkezdődtek az üzembe helyezési munkálatok, a hideg és meleg próbák.

A könyv gyöngyösi ünnepe

Idén először Gyöngyös is nagy szabású szabadtéri rendezvénysorozattal készült az Ünnepi Könyvhétre. Az olvasást népszerűsítő programok az önkormányzat főszervezésében, a Mátra Művelődési Központ, a Líra Könyvesbolt és a Vachott Sándor Városi Könyvtár támogató közreműködésével valósul meg.

Bővebben
22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

19/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

18/2019.(IV.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. április 25-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS TELEPÜLÉSKÉPE VÉDELMÉRŐL szóló 16/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Kedvesem, (5)

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2019.06.04. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Neked szól e levelem

   

  Beszélhetnék hosszasan, de rövidre fogom
  Hisz úgy sem fogod olvasni eme néhány sorom.
  Tisztán emlékszem arra a napra amikor először megláttalak.
  Szemed fénye azonnal beleégett a retinámba, megbűvöltél.
  Pillantásunk találkozott és különös érzés fogott el, olyan ami eddigi életem soán még soha.
  Megérintettél anélkül, hogy hozzám értél volna.
  Elvesztem a szemedben, barna tekintetedben.
  Elvesztem mint táj a ködben, elvesztem ó milyen könnyen..
  Nem hittem volna, hogy velem ez megeshet mert olyan rideg és elutasító vagyok mindig.
  Nem tehetek róla, nagyon törékeny a szívem.
  Neked mégis azonnal megnyíltam volna, nem törődve azzal, mi lesz ha megunsz és elhagysz mint a gyerekek a régi játékaikat. Bedobozolják és felviszik a padlásra. Valahogy így csomagoltam el Én is az érzéseimet a világ elől..
  Aztán jöttél Te, a kíváncsi kisgyermek aki bele-bele kukkantott a porosodó dobozokba és megtalálta a szeretet lángját szívem rejtekében. Most itt állok Én az egykori jégkirálynő immár forró láztól égve, de nem tudok mit tenni mert Te ebből az egészből semmit sem vettél észre.
  Meggondolatlan voltam. Veszélybe sodortam egyetlen kincsemet, mert olyannak adnám szívem és egész valóm akinek nem kell s emiatt Én örökké szenvedek...


  2019. május 19.


  Közösségi funkciók