3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Mátrafüredi Tagóvoda

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.06.27. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-11-07 10:47
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A 30 férőhelyes óvoda 2 óvónővel és 1 dajkával működik.

   

  Tagóvoda vezető: Erdélyi Éva

  Mátrafüred, Üdülősor 1.
  Tel: 37/320-021 fax: 37/320-021
  ovoda.matrafured@hivatal.gyongyos.hu

  Nyitvatartás: 6:30-17

  Óvodánk 2008. január 28-ától új helyre költözött. A régi általános iskola földszintjét kaptuk meg. A tágas, felújított épület szintén egészséges, erdei környezetben található. Külön öröm, hogy itt rendelkezésünkre áll egy tornaterem, ahol a gyerekek mozgáskultúrájának fejlődése biztosított. Óvodánk családias hangulatú, mivel osztatlan csoporttal működik, így a testvérek egy csoportba járhatnak. Szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó légkörben, a családdal szorosan együttműködve, a családi nevelésre építve, az életkori sajátosságokat, az egyéni fejlődési ütemet figyelembe véve segítjük elő a gyermeki személyiség fejlődését, kibontakoztatását, kiegészítve a környezettel való együttélésre neveléssel. Mindenkor a gyermekek érdekeit tartjuk szem előtt, mely tevékenységünk legfőbb meghatározó feladata.

  Legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a gyermekek jól érezzék magukat nálunk. Szobáink tágasak és jól felszereltek, a gyermekek igényeit kielégítik. Mivel az óvoda az erdő mellé épült, fontos feladatunknak tekintjük a környezetvédelmet is. Éppen fontos feladatnak tartjuk a szelektív hulladékok gyűjtését, mint papír, műanyagok. A használt elemek gyűjtése már évek óta működik, ezek elhelyezhetők az óvodában található kijelölt konténerben. A természet védelme érdekében már két éve csatlakoztunk a Suli - Pet programhoz, mellyel elősegítjük a műanyag palackok újrahasznosítását. Óvodánk tagja a Magyar Madárvédõ Egyesületnek, mint Madárbarát Óvoda, és hazánk madárvilágának megismertetése,közel hozása, valamint az állatok védelmére nevelés a legfőbb célja. Sokat kirándulunk, színházba járunk Gyöngyösre, Egerbe és Budapestre. Az állatokkal való ismerkedés érdekében minden évben látogatjuk a gyöngyösi, jászberényi, budapesti állatkertet és a miskolci vadasparkot. Szoros kapcsolatban állunk több helyi idősotthonnal, látogatjuk őket, ünnepek alkalmából műsorral kedveskedünk nekik Fakultatív programok: Zeneovi Angol nyelv tanulása.


  Közösségi funkciók