28/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

Dátum: 2019.09.30. hétfő

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott az egészségügyi alapellátás körzeteiről szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

A módosító rendelkezéseket tartalmazó 28/2019.(IX.20.) önkormányzati rendeletet kihirdetem.

A rendelet megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóságán, a város www.gyongyos.hu internetes honlapján, valamint a Nemzeti Jogszabálytár www.njt.hu honlapján, továbbá a Városi Könyvtárban és a Mátrafüredi Teleházban.

A rendelet 2019. október 1-jén lép hatályba és 2019. október 2-án hatályát veszti.

Gyöngyös, 2019. szeptember 20.