Tíz százalékkal emelik az órabért a B. Braun gyárában

Aláírták a 2018-ra szóló bérmegállapodást a B. Braun Medical Kft. vezetői és a szakszervezeti szövetség vezetői. A megállapodásról sajtótájékoztatón adtak hírt a B. Braun gyöngyösi gyárában, ahol tízszázalékos, általános órabéremelést jelentettek be.

Száz családnak segítettek

Száz család részesült azokból az ajándékcsomagokból, amelyeket a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtése során a B. Braun gyöngyösi dolgozói és a Gyöngyösi Kézilabda Klub játékosai segítségével összegyűjtött felajánlásokból állítottak össze. Az ünnepélyes átadáson Kovacsics Péter és Pedro Martins a B. Braun Gyöngyös játékosai által dedikált kézilabdákkal ajándékozta meg a gyerekeket.

Ismét Téli Kupa

A Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség idén is megrendezi a Téli Kupa elnevezésű tornát. Nevezni december 21-én 18 óráig lehet. Sorsolás december 21-én 18 órakor.

Itt a hulladékszállítás ünnepi menetrendje

Nem változik a hulladékszállítás rendje karácsony két napja alatt Gyöngyösön, Újév napján azonban nem viszik el a szemetet.

Növekszik a betegbiztonság a Bugát Pál Kórházban

Jelentősen növekszik a betegbiztonság a Bugát Pál Kórházban a sikeresen elnyert több mint 60,03 millió forint, 100% támogatási intenzitású európai uniós támogatás jóvoltából, miután az intézmény sikeresen indult az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében kiírt „Betegbiztonság növelését célzó komplex infrastrukturális fejlesztések az egészségügyi ellátórendszerben” elnevezésű pályázaton.

40/2017.( XI.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. november 23-i ülésén rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

39/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott A TELEPÜLÉSI HULLADÉKKEZELÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSOKRÓL szóló 11/2014. (IV.25.) önkormányzati rendelet módosításáról.

38/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

37/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelet módosításáról.

36/2017.(X.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. október 26-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2017. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Rendelet az épített és természeti környezet védelméről (24/2015)

Dátum: 2015.06.04. csütörtök

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2015. május 28-i ülésén rendeletet alkotott Az épített és a természeti környezet helyi védelméről szóló13/2012.(III.30.) rendelet módosításáról.

A módosító rendelkezéseket tartalmazó 24/2015.(V.28.) önkormányzati rendeletet kihirdetem.

A rendelet megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Igazgatóságán, a Mátrafüredi Teleházban és a Városi Könyvtárban, valamint a város www.gyongyos.hu internetes honlapján.

A rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba.

Gyöngyös, 2015. május 29.

Dr. Kozma Katalin
    jegyző