Ön is segíthet! – Koronavírus védelmi alap

A város egy koronavírus kimutatására is alkalmas diagnosztizáló készüléket (QIAstat-Dx) vásárol, amely további 24 vírus azonosítására is alkalmas.
A város a korábban jelzett típus helyett végül egy másik tesztgépet vásárol.

Az eszköz költségeit Gyöngyös önkormányzatának költségvetéséből finanszírozzák, de tekintve a beszerzési, illetve a működési költség nagyságát, örömmel fogadják magánszemélyek és cégek adományát, melyet a kiadások és az üzemeltetési költségek csökkentésére használnak fel.
Az összefogásra azért van szükség, mert a járványügyi helyzet kezelésén kívül ugyanis egyéb más kiadásokra, illetve bevételcsökkenésre kell számítania az önkormányzatnak.

Ezt segítendő egy úgynevezett koronavírus védelmi alapot hozott létre a város, itt fogadják az adakozók segítségét.

Köszönettel tartozunk minden egyes adományozott forintért, ezért a tervek szerint a támogatók névsorát közzé fogjuk tenni. Kérjük, hogy a közlemény rovatba írja be a telefonszámát, erre azért van szükség, hogy az adomány beérkezését követően – jogszabályi okok miatt – fel tudjuk venni az adományozókkal a kapcsolatot.

A felajánlók nevét és a felajánlott összeget a http://gyongyos.hu/koronavirus oldalon közzétesszük.

Amennyiben nem szeretné, hogy neve, vagy vállalkozása nyilvánosságra kerüljön adakozóként, kérjük, hogy a közleménybe írja be: anonim.

Tisztelt Adományozók!
Kérjük, hogy – a korábban kommunikáltakkal szemben – mindenképp vegyék fel a kapcsolatot a Polgármesteri Hivatallal, két okból:

  1. Jogi okokból szükséges szerződés megkötése az Adományozók és az Önkormányzat között. Amennyiben úgy kívánják, a szerződést és a nevüket bizalmasan kezeljük.
  2. A személyiségi jogokat maximálisan figyelembe véve az Adományozók nevét csak akkor tudjuk kiírni a honlapra, ha ők ezt kérik, illetve ebbe beleegyeznek.

A fentiek miatt kérjük, keressék Pintér Ágnest a pinter.agnes@gyongyosph.hu e-mailcímen, és adják meg a nevüket, valamint azt, hogy melyik napon és milyen összeget utaltak át a Koronavírus Védelmi Alap számára és ő majd válasz-e-mailben megkeresi Önöket. Amennyiben e-mail írására nincs módjuk, kérjük hívják a 06 37-769-124-es telefonszámot.
Amennyiben az utalás közleményébe korábban beírták a telefonszámukat, akkor a Hivatal munkatársai szintén keresni fogják Önöket.

A felajánlásokat az alábbi számlaszámra várjuk:
12001008-01519125-03000007

Kedvezményezett:
Gyöngyös Város Önkormányzata

Kérdés, észrevétel esetén kérjük hívja ezt a számot: 06 37 769-124

Fogjunk össze Gyöngyösért!

Köszönjük!