Önkéntesek jelentkezését várjuk

Gyöngyös Város Önkormányzata a veszélyhelyzet idejére önkéntes hálózatot szervez, hogy a járványveszély miatt legveszélyeztetettebb idősek és betegek ne maradjanak ellátás nélkül.

Küzdjünk együtt a koronavírus megfékezéséért!

Felelősséget érezve a nagyszülők és az idős szülők iránt, számítunk mindenki segítségére, aki vállalja az önkéntes munkát, illetve térítésmentesen felajánlja szolgáltatását, ezzel is segítve a karitatív összefogást.

Önkéntes segítőink nélkülözhetetlenek, hiszen Gyöngyösön igen sok idős ember él – a lakosság majd egyharmada -, ezért az önkéntes szolgálat folyamatos működtetése komoly kihívást jelent.

Ha ön egészséges 18-65 év közötti felnőtt, és úgy érzi, szívesen csatlakozna Gyöngyös Város Önkormányzata önkéntes csapatához, akkor várjuk jelentkezését.

Hívjuk és várjuk mindazokat, akik:

  • bevásárlást és gyógyszerkiváltást vállalnak,
  • a beszerzett tartós élelmiszerek csomagolásában segítenek,
  • a beszerzett tartós élelmiszert és gyógyszereket eljuttatják a megadott címre.

Jelentkezéskor kérjük, adja meg telefonszámát, e-mail címét és azt, hogy miben tud segíteni!

Ne feledjék, fiatal és egészséges emberek számára a koronavírus-fertőződés szokványos tünetekkel szokott lezajlani. Azonban az idős és a krónikus betegséggel élőket feltétlenül meg kell védenünk a vírussal való találkozástól.

JELENTKEZÉS:

Tel.: +36/37/510-310

E-mail: onkentes@gyongyosph.hu

Az alábbi űrlapon is jelentkezhet, kérjük üzenetben írja meg, hogy milyen feladatban tud önkéntesként segíteni! Köszönjük!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Hiesz György
Gyöngyös Város Polgármestere