Kiemelt hírek

Mutasd mindet

Ki és milyen segítséget kérhet az önkormányzattól?

Tájékoztatás a koronavírus járvány második hullámának idején igénybe vehető önkormányzati közreműködés módjáról. A COVID-19 vírus terjedése, az esetszámok emelkedése miatt változatlanul mindannyiunk közös érdeke a fertőzés megállítása. Tekintettel az országos …

Egyre több a fertőzött, lemondták a városi rendezvényeket

Egyre több a fertőzött és a beteg, ezért különösen fontos a higiénés szabályok és az óvintézkedések betartása

Szakrendelői telefonos konzultációs időpontok a betegek részére

Sok esetben elégséges, ha a betegek telefonon konzultálnak állapotukról a kezelőorvosukkal, illetve a krónikusan szedett gyógyszerek szakorvosi felírása is megoldható így e-recept formájában. (EESZT felhőbe.)

Jelenleg nincs fertőzött Gyöngyösön – Újabb ukrán vendégmunkások megfigyelés alatt

A Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint feloldották a két, korábban fertőzött személy járványügyi elkülönítését, mivel a betegektől levett 2 minta eredménye negatív lett.

Friss

Mutasd mindet

Sállal nem helyettesíthető a maszk

Szeptember 21-től tovább szigorodtak a maszkviselés szabályai. Ha az erre vonatkozó rendelkezéseket valaki megszegi, szankcióra számíthat.

Látogatási tilalom az Idősek Bentlakásos Otthonában

Látogatási és kijárási tilalmat rendelt el a fenntartó szeptember 2-tól visszavonásig a gyöngyösi Idősek Bentlakásos Otthonában (IBO) a koronavírus-járvány terjedése miatt, valamint a tömeges megbetegedés megelőzése érdekében.

Friss

Mutasd mindet