3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Lezuhant egy kisrepülő Pipis-hegyen

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.10.21. vasárnap
 
Utoljára módosítva: 2012-10-24 19:36
 
  Szerző: ORFK - H. Szabó Sándor
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A baleset felszállás közben történt. A rendőrség és a légügyi hatóság vizsgálja a légi baleset körülményeit.
  Vasárnap délután háromnegyed egykor érkezett a riasztás a Heves megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére, mely szerint a gyöngyösi Pipis-hegy közelében, erdős részen lezuhant egy motoros vitorlázó repülő. A baleset helyszínére a gyöngyösi tűzoltók vonultak, akik két sebesült mentését kezdték meg, majd átadták őket a kiérkező mentőknek. A szerencsétlenség helyszínére mentőhelikopter is érkezett.
  A balesetben a 65 éves oktató sérült meg súlyosan, az 56 éves tanulóját könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. Mindketten budapestiek.

  FOTÓ: ORFK - H. Szabó Sándor

   
   

   

  Közösségi funkciók