3 °C

 
 
30/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

29/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSÁRÓL szóló 5/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


Lokálpatrióták: konzervatív, jobboldali, nyitott

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.08.05. kedd
 
Utoljára módosítva: 2014-08-05 14:44
 
 

Bezár
Cikk küldés
 
 

A Gyöngyösünkért Lokálpatrióta Egyesület bemutatta polgármester-jelöltjét és képviselő-jelöltjeit.

 
 

Nem rajtunk múlt - így fogalmazott dr. Székács György a meghiúsult jobboldali együttműködésről. Mint mondta, az újjáalakult gyöngyösi Fidesz elzárkózott a választási együttműködéstől, a lokálpatrióták ez után döntöttek úgy, hogy önállóan indulnak az őszi önkormányzati választáson.

 

- Meggyőződésünk, hogy van konzervatív jobboldal a Fideszen kívül is, erre az egyesület tizenkét éve is bizonyíték, hiszen folyamatosan jelen voltunk a képviselő-testületben. Bízunk benne, hogy önállóan megméretve is elnyerjük a jobboldali, konzervatív választók bizalmát - mondta az egyesület elnöke.

Mindezt az augusztus 20. után induló kampányukkal igyekeznek elérni, amelyben - mind dr. Székács fogalmazott - gyöngyösiként gyöngyösi ügyekről szeretnének szót váltani a gyöngyösiekkel. \"Mi nem központi szórólapokkal fogunk kampányolni\" - jegyezte meg.

A szervezet polgármester-jelöltje dr. Réthy Béla, Gyöngyös jelenlegi alpolgármestere lesz, aki megtisztelőnek nevezte a felkérést, és emlékeztetett rá, hogy a most lezáruló ciklusban Gyöngyös pénzügyi helyzetét stabilizálták, s a négy évet higgadt politizálás, kiszámíthatóság és nyugodt közélet jellemezte.

- Mindent meg kell tennünk, hogy nyerjünk. Az egyesület nem titkoltan konzervatív, jobboldali értékrendet vall, ám jellemzője a nyitottság is. A lokálpatrióták nem pártkatonákat, hanem érző és gondolkodó embereket szeretnének a képviselő-testületbe juttatni, s ezek az emberek nem pártutasításokat fognak végrehajtani, hanem értékalapú, átgondolt politizálásra vállalkoznak - összegezte dr. Réthy Béla.

Az egyesület bemutatta az egyéni körzetekben induló képviselő-jelöltjeit is:

I. Kovács Győző
II. Fehér Attila
III. dr. Székács György
IV. dr. Réthy Béla
V. Füzesi Györgyné
VI. dr. Murvai Margit
VII. Péczely Szabolcs
VIII. Szekrényes Zsolt
IX. Kovács Gábor
X. Vaszkun Tibor


Közösségi funkciók