3 °C

 
 
30/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

29/2020.(IX.25.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. szeptember 24-i ülésén rendeletet alkotott A HELYI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATOK ELLÁTÁSÁRÓL szóló 5/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben


A szélsőjobb veszélyeiről beszélt az újságíró

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.03.19. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szlazsánszky Ferenc, az atv.hu főszerkesztője és a Hetek közéleti hetilap újságírója volt a Konzervatív Értékek Klubjának meghívott előadója a gyöngyösi Művelődési Központban.

   

  Szélsőjobboldali jelenségek Magyarországon – ez volt az esti rendezvény címe, amelyen több tucat érdeklődő jelent meg. Szlazsánszky Ferenc, újságíró az előadás elsődleges céljaként azt jelölte meg: szeretné felhívni a figyelmet a szélsőséges folyamatok egyre növekvő térnyerésére.

  Úgy vélte: kár lenne vitatni, hogy a szélsőséges pártok létező problémákra hív(hat)ják fel a figyelmet.

  - Azt nem vitatja senki, hogy azok között a problémák között, amelyekről a Jobbik beszél, vannak reális és húsbavágó problémák. Itt a párt által kínált válaszokkal és megoldásokkal van a probléma. Illetve számomra azzal is probléma van, hogy ki képvisel egy adott problémát - fogalmazott az újságíró. Beszélt arról is: a Jobbik nem csak párt, de egy mozgalom is, amelynek társszervezetei komoly szélsőjobboldali tevékenységeket folytatnak Magyarországon.

  Vona Gábor a rendezvényen elhangzottakra reagálva azt mondta, mivel a konkurens pártok az utóbbi időben látják a Jobbik erősödését, ezért zúdítanak most össztüzet a pártra. Úgy vélte, ezekre fölösleges bármit is reagálni, ő a programok ütköztetését, és azok megvitatását hiányolja, és bárkivel kész leülni beszélgetni, és megvédeni a programjukat.


  Közösségi funkciók