3 °C

 
 
9/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

8/2021.(II.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 26-án rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

6/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2021.(II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A RENDKÍVÜLI ESEMÉNYEK OKOZTA KÁROK ENYHÍTÉSÉRE SZOLGÁLÓ TÁMOGATÁSRÓL.

7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Nyerjen jegyet Demjén Ferenc koncertjére

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.28. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-03-28 15:44
 
  Szerző: Juhász Marianna
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Idén először április 7-én este lép közönség elé Demjén Ferenc. A budapesti fellépés egyben évadnyitó klubkoncert lesz, és előkészíti az októberben megjelenő új nagylemezt.

   

  - A jól ismert slágereken kívül milyen újdonsággal várja a rajongókat?

  - A dalok listája, és a látvány is a tavalyi Arénában adott koncertre épül, azzal az eltéréssel, hogy most a klub sajátossága miatt közvetlenebb lesz a környezet. A koncerten a nagy slágerek mellett két ritkán hallott dal is felcsendül. Az egyik a „Túl a világ végén” című egy kiadatlan dal, ami a tavalyi decemberi koncerten debütált. Egy kicsit már készülünk az októberi nagylemezre.

  - Az albumkészítés befolyásolja az idei koncertek számát?

  - Nem lesz kevesebb fellépésünk, mert nem vonulunk be egy stúdióba, így a lemezkészítés mellett is lesz lehetőségünk koncertezni. A fővárosi klubkoncertet követően, az év nagy részében az ország más részein játszunk. Sajnos egyre kevesebb olyan hely van, ahol zenekarral lehet fellépni.

  - Március közepén Londonban koncertezett. Milyen élményekkel tért haza?

  - Somló Tamással és Charleyval jártunk a The Clapham GRAND klubban, ahol a kint élő magyaroknak zenéltünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Úgy fogadtak minket, mintha itthon lettünk volna.

  - Egymást érik a televíziós tehetségkutató műsorok. Mi a véleménye ezekről a versenyekről?

  - Nem sok értelmét látom ezeknek a műsoroknak, inkább médiafogásnak tartom őket. Számomra már nyomon követhetetlen, hogy mikor melyik versenynek ki a győztese. A sok tehetségből egyáltalán nem lesz sztár, csak néhány hétig vannak az érdeklődés középpontjában. Pedig az igazi jutalom az lenne a számukra, ha megtanulhatnák a szakmát.


  Közösségi funkciók