3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Akim, Zinga, Nafia: nevük is van a gyöngyösi kisoroszlánoknak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.17. vasárnap
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Több mint nyolcvan javaslat közül választották ki a három gyöngyösi kisoroszlán nevét.

   

  Lezárult a szavazás, több mint nyolcvan javaslat közül került ki végül a három - már nem is annyira - apróság neve: Akim, Zinga és Nafia.

  Barczai Henrietta, a kisállatkert tulajdonosa elmondta: a legtöbben komolyan vették a kérést, és valóban afrikai (eredetű) neveket küldtek, de azért érkeztek vicces ötletek is, a Bubutól a Zolikáig...

  A három oroszlán immár kilenc hetes, április végéig maradnak Gyöngyösön, utána más állatkertbe költöznek.


  Közösségi funkciók