3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


El lehet menni - a szolgáltató vizsgálja a beszélgetést

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.13. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-02-13 14:48
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy felső-mátrai család állítja: az áramszünetek miatti panaszukra azt válaszolta a diszpécser, az lehet a megoldás, ha elköltöznek. Az ÉMÁSZ vizsgálatot indít.

   

  Az utóbbi hetek áramkimaradásai miatt hívta az ÉMÁSZ ügyfélszolgálatát a Mátraszentistvánban élő Szakács Renáta, aki férjével neveli négyhónapos kisgyermeküket.

  - Elmondtam, hogy nincs fűtés, nincs meleg víz és hogy milyen problémákat okoz nekünk az áramszünet. Megkérdeztem, hogy mikor várható, hogy helyreáll az áramszolgáltatás, de a diszpécser nem tudott válaszolni. Azt is megkérdeztem, mit ajánl hosszútávon a probléma megoldására. Erre az volt a válasza, hogy el kell költözni - mesélte Szakács Renáta, akit megdöbbentett és felháborított a válasz.

  Az asszony a Gyöngyösi Városi Televízió híradójának azt mondta: három éve költöztek a településre. Előtte évekig munkájuk miatt csak a teleket töltötték itt. Arra egyikük sem emlékszik, hogy korábban ennyi áramszünet lett volna.

  Az ÉMÁSZ sajtószóvivője a történet kapcsán azt tudatta: a telefonos ügyfélszolgálaton rögzítik a beszélgetéseket, kivizsgálják a történteket, s ha a diszpécser szájából ezek a szavak valóban elhangzottak, \"annak komoly következményei lehetnek.\"

  Boros Norbert az áramszünetek kapcsán megerősítette egy korábbi nyilatkozatát is: egy másik hálózat kiépítése vagy a generátorok beszerzése mellett az is megoldást jelenthetne, ha sikerülne elérni a környezetvédelmi törvény módosítását, hogy az érintett szakaszokon az eddiginél nagyobb védőtávolságot hozhassanak létre.


  Közösségi funkciók