3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Szinházi élmény karácsonyra a vállalkozóktól

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.12. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Mátraaljai Munkaadók Egyesülete idén színházi előadásra invitálja a gyöngyösi iskolásokat.

   

  Több, mint 500 kisiskolást ajándékoz meg a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete karácsonyra. Ezúttal egy színházi előadásra invitálja a vállalkozói egyesület a gyöngyösi általános iskolák alsótagozatos diákjait, és természetesen a szervezet tagjainak gyermekeit.

  A helyi Hangvarázs Stúdió Dzsungel Könyve előadásán december 16-án, vasárnap 14 órakor gördül fel a függöny a Mátra Művelődési Központ színháztermében.


  Közösségi funkciók