3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Dankó Pistának állítottak emléket a zenészek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.10. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2013-01-12 17:38
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Heves megye zenei tehetségeinek rendeztek tehetségkutató versenyt Gyöngyösön, a Pátzay János Katolikus Zeneiskolában.

   

  A Dankó Pistáról elnevezett megmérettetésre több mint harminc gyermek és felnőtt nevezett. A versenyzők bármely Dankó Pistához kötődő mű előadásával énekes és szóló hangszeres, amatőr és profi kategóriában mutatkozhattak be. Versenyezni két művel, egy Dankó Pista-anyaggal és egy szabadon választott szerzeménnyel lehetett.

  A zsűri három kategóriában osztott díjat. A 18 év alattiak közül a gyöngyösi Lakatos Márió prímás lett az első. A felnőttek között hangszeres kategóriában a hatvani Szajkó Róbert prímás míg szólóénekével a Szücsiben élő Berki Sándor nyerte el leginkább a zsűri tetszését. Ez utóbbi kategóriában különdíjas lett a gyöngyösi ifjabb Brantner László.

  A versenyt szervező Együtt Szebb Jövőért Roma-Magyar Egyesület szeretné jövőre is megrendezni a Dankó Pista Emlékversenyt, ám akkor már nem csak a megye, hanem az ország roma és nem roma zenészeit várják.


  Közösségi funkciók