3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

A meteorológia figyelmeztet: erős havazás jöhet

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.04. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az ország több területére, közte Heves megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

   

  A következő 24 órában akár 10 centimétert meghaladó mennyiségű hó hullhat Heves megye területén - áll az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzésében.

   
  Forrás: met.hu

  A szerda éjfélig érvényes figyelmeztető előrejelzés szerint Nyugat felől kedd délutántól már egyre nagyobb területen várható intenzívebb csapadék. Estig nyugaton, délnyugaton eső, havas eső, míg az ország középső részén és az Északi-középhegységben gyengébb havazás várható. Estétől a csapadék intenzívebbé válásával és hőmérséklet fagypont alá csökkenésével a Dunántúl keleti, északkeleti részén, az Északi-középhegységben és az Alföld északnyugati részén több centiméter megmaradó hó hullhat. A Dunántúl középső és déli részén szerda reggelig vegyes formájú csapadék várható.

   

  Szerda reggelig a nyugati, délnyugati országrészt leszámítva 3-10 centiméter hó valószínű. Tíz centimétert meghaladó mennyiség főként az Északi-középhegységben hullhat, de kisebb eséllyel az Alföldön és a Dunántúl keleti részén a magasabban fekvő területen is kialakulhat akár 10 centis hóréteg.

  Szerda délig keleten még hullhat pár cm friss hó, de a nap második felében számottevő havazás már ott sem valószínű. Szerdán a Dunántúli-középhegység magasabb részein a megerősödő északnyugati szél egy-egy helyen hóátfúvásokat eredményezhet - áll a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.


  Közösségi funkciók