3 °C

 
 
Átvették megbízóleveleiket a képviselők és a polgármester

A városháza dísztermében hétfőn átvették megbízóleveleiket a választás nyertesei.

Új gépjárművel a fogyatékosok esélyegyenlőségéért

Új járművet szerzett be Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulása a fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek szállítását végző támogató szolgálat számára.

Szúnyogot irtanak

Szúnyoggyérítést végeznek 2019. október 17-én, csütörtökön, eső esetén október 18-án, pénteken 18 és 22 óra között Gyöngyösön, a Procter & Gamble gyáregységében, a Jedlik Ányos utca 4. szám alatt.

Érseki áldás az új toronysisakokra

Ünnepi szentmise keretében áldotta meg Dr. Ternyák Csaba egri érsek a Szent Bertalan-templom új toronysisakjait hétfő délután.

A szavaztok mintegy 47 százalékával a várost eddig is vezető Hiesz György nyerte a vasárnapi polgármester-választást Gyöngyösön. A képviselő-testületben az ellenzéki összefogás jelöltjei kerültek többségbe.

Bővebben
31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

30/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott a helyi kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 7/2015. (II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

29/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

28/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott az egészségügyi alapellátás körzeteiről szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott A FELSŐOKTATÁSI TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ-TÁMOGATÁSRÓL szóló 4/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Adventi borszalon - az üdétől a testesig

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.12.07. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Pénteken a Mátrai Borok Háza rendezésében kéttucatnyi borász mutatkozott be a Mátra Múzeumban.

   
   
  Néhány pohár finom mátrai bor, jó társaság, kitűnő környezet - ez a gyöngyösi Adventi Borszalon

  Kovács Tibor, a Mátrai Borok Háza vezetője köszöntőjében arról beszélt: egyre több borász és egyre több vendég fogadja el a meghívást a már hagyományos adventi borszalonra, s ez is mutatja, hogy a program egyre fontosabb a város közéletében, túlmutatva a borász szakmai, vagy borkedvelői összejövetelek keretein társadalmi eseménnyé vált.

   

  A középpontban persze továbbra is a bor és a borászok állnak, ám egy (vagy több) pohár jó bor kíséretében sok mindent meg lehet beszélni, s az év vége egyébként is alkalmas úgy a számvetésre, mint a jövő tervezésére.

  Ehhez pedig igazán barátságos és kellemes környezetet kínál a borszalon, amelyen idén huszonkét borászat kínálta több mint kétszáz borát, felvonultatva a Mátrai Borvidék igen sokszínű borkínálatának legkiválóbb darabjait.


  Közösségi funkciók