3 °C

 
 
Eljött az ideje, hogy mi is segítsünk a kórháznak

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház már sokszor segített rajtunk. Eljött az ideje, hogy mi is segítsük a kórházunkat.

A színpad művészeit jutalmazták a kultúra ünnepén

Gyöngyös büszke lehet kulturális egyesületeire, civil szervezeteire, melyek magas színvonalú munkával őrzik, ápolják, fejlesztik és terjesztik a helyi kultúra sokszínűségét – fogalmazott a magyar kultúra napja alkalmából megrendezett városi ünnepségen köszöntőjében dr. Szén Gabriella, a képviselő-testület Oktatási és Kulturális Bizottságának elnöke.

Miniszteri kitüntetés

A Honvédelmi Minisztérium kulturális tevékenységért adományozható legrangosabb elismerését kapta meg dr. Lénártné Benei Anikó, Abasár volt polgármestere, a gyöngyösi önkormányzat tulajdonában lévő Várostérségfejlesztő Kft. ügyvezetője.

Pályázatok a költészet napjára

A Vachot Sándor Városi Könyvtár a költészet napja alkalmából vers-, valamint képzőművészeti pályázatot hirdet.

Gyöngyösi Újság 2020 január

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2020 januári száma.

Bővebben
Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

35/2019.(XII.13.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. december 12-i ülésén rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKEK NAPKÖZBENI ELLÁTÁSÁT BIZTOSÍTÓ ÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL szóló 14/2017. (III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Normatív határozatok 2019-11-28

Gyöngyös Város Képviselő-testületének 2019. november 28-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem:

BővebbenFotópályázat: Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.24. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-09-25 09:58
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Megszületett az Én Gyöngyösöm az én Mátrám fotópályázat eredménye.

   

  A Gyöngyösi Kalendárium kiadója, a Gyöngyösi Városi Televízió, valamint a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület hirdette meg az Én Gyöngyösöm - az én Mátrám című fotópályázatot.

  A fotóversenyre több mint száznyolcvan kép érkezett, csaknem hetven alkotótól. A kiírók két díjat tűztek ki, egyikről a nagyközönség, a másikról szakmai zsűri döntött.

  A közönségszavazás lezárult, a legtöbb szavazatot Koczka Tímea Hopp, egy villám című képe kapta, így őt illeti meg a közönségdíj, egy negyvenezer forintos vásárlási utalvány, a Szekrényes Fotó-Optika felajánlása.

   
  A közönségdíjas kép - Hopp, egy villám
  Fotó: Koczka Tímea

  A szakmai zsűri - Füleki László, H. Szabó Sándor és Kelemen József - ugyancsak meghozta döntését: a profi fotósok Kovács Péter Új nemzedék című munkáját találták a mezőny legjobbjának. Az alkotót a szakmai díj illeti meg: egy ötvenezer forintos vásárlási utalvány, ugyancsak a Szekrényes Fotó-Optika jóvoltából.

   
   
  Új nemzedék - a fotóverseny győztes alkotása a szakmai zsűri döntése alapján
  Fotó: Kovács Péter

  A díjazottakat emailben is értesítjük.

   

  A díjakat a Gyöngyösi Kalendárium bemutatásakor adjuk át.

  A díjazottaknak gratulálunk, és minden nevezőnek köszönjük a képeket, hiszen bár csak két nyertest lehetett hirdetni, minden egyes fotó megmutatott valamit Gyöngyösből illetve a Mátrából, s egyúttal abból is, hogy milyen sokan érezzük magunkénak a várost és környékét. Nagyon sok szép kép érkezett, érdemes átböngészni az albumot, versenyen kívül is.

  A közönségszavazás eredményét a szeptember 24-én 12:00 órai állapot alapján hirdettük ki, a képek azonban továbbra is elérhetők - és természetesen lájkolhatók is - Gyöngyös Facebook-oldalán. Ezek a lájkok természetesen már nem befolyásolják a közönségszavazás végeredményét.


  Közösségi funkciók