3 °C

 
 
Kik legyenek az év sportolói?

Gyöngyös Város Önkormányzata várja a felterjesztéseket az Év Sportolói és az Év Sportszakembere kitüntetésekre. A javaslatokat december 5-ig lehet eljuttatni a városházára.

Minden daganatos betegnek hasznos lehet a gyógytorna

A prosztatarákból való gyógyulás esélyét adó műtét vagy sugárkezelés és a korszerű gyógyszeres terápiák mellett a rendszeresen végzett testmozgás és a gyógytorna is hozzá tud járulni a felépüléshez, mégis kevesen élnek vele – hangzott el Gyöngyösön, a prosztatarákos betegeket segítő 10 Ezer Lépés Program Heves megyei állomásán.

Vezetőváltás a Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. élén

Személyi kérdésekről is döntött megalakulását követő első ülésén a gyöngyösi képviselő-testület, amely órákig tárgyalta a kerékpárút ügyét, döntött az Üdülősor utca felújításának befejezéséről, útfelújításokról és kitüntetésről is.

Meghosszabbított nyitvatartás és ünnepi ügyelet a temetőkben

A Mindenszentek és Halottak Napja alkalmából a temetők november 1. és 4. között reggel 7-től este 9-ig tartanak nyitva. A temetőket üzemeltető Városgondozási Zrt. több ezer látogatóra számít, így arra kérik őket, hogy tartsák be a temetők rendjét. A mozgáskorlátozott igazolvánnyal rendelkező gépjárművezetőknek pedig szabad bejárást biztosítanak november 1-jén és 2-án 7-től 12 óráig.

Heves megyei összefogás a rák ellen Gyöngyösön

A Magyar Rákellenes Liga egész Heves megyéből várja a résztvevőket az országos 10 Ezer Lépés Program idei Heves megyei rendezvényére: Gyöngyösön szakorvosi és gyógytornász előadás is várja a férfiakat - és a hölgyek részvételére is számítanak.

Bővebben
Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

31/2019.(IX.20.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. szeptember 19-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Fotópályázat: Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük mindenkinek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.09.24. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-09-25 09:58
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Megszületett az Én Gyöngyösöm az én Mátrám fotópályázat eredménye.

   

  A Gyöngyösi Kalendárium kiadója, a Gyöngyösi Városi Televízió, valamint a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület hirdette meg az Én Gyöngyösöm - az én Mátrám című fotópályázatot.

  A fotóversenyre több mint száznyolcvan kép érkezett, csaknem hetven alkotótól. A kiírók két díjat tűztek ki, egyikről a nagyközönség, a másikról szakmai zsűri döntött.

  A közönségszavazás lezárult, a legtöbb szavazatot Koczka Tímea Hopp, egy villám című képe kapta, így őt illeti meg a közönségdíj, egy negyvenezer forintos vásárlási utalvány, a Szekrényes Fotó-Optika felajánlása.

   
  A közönségdíjas kép - Hopp, egy villám
  Fotó: Koczka Tímea

  A szakmai zsűri - Füleki László, H. Szabó Sándor és Kelemen József - ugyancsak meghozta döntését: a profi fotósok Kovács Péter Új nemzedék című munkáját találták a mezőny legjobbjának. Az alkotót a szakmai díj illeti meg: egy ötvenezer forintos vásárlási utalvány, ugyancsak a Szekrényes Fotó-Optika jóvoltából.

   
   
  Új nemzedék - a fotóverseny győztes alkotása a szakmai zsűri döntése alapján
  Fotó: Kovács Péter

  A díjazottakat emailben is értesítjük.

   

  A díjakat a Gyöngyösi Kalendárium bemutatásakor adjuk át.

  A díjazottaknak gratulálunk, és minden nevezőnek köszönjük a képeket, hiszen bár csak két nyertest lehetett hirdetni, minden egyes fotó megmutatott valamit Gyöngyösből illetve a Mátrából, s egyúttal abból is, hogy milyen sokan érezzük magunkénak a várost és környékét. Nagyon sok szép kép érkezett, érdemes átböngészni az albumot, versenyen kívül is.

  A közönségszavazás eredményét a szeptember 24-én 12:00 órai állapot alapján hirdettük ki, a képek azonban továbbra is elérhetők - és természetesen lájkolhatók is - Gyöngyös Facebook-oldalán. Ezek a lájkok természetesen már nem befolyásolják a közönségszavazás végeredményét.


  Közösségi funkciók