3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


B. Braun Gyöngyös: Gulyás István váltja Nagy Károlyt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.22. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Gulyás István, a Vác női együttesének jelenlegi vezetőedzője irányítja jövőre a B. Braun Gyöngyös élvonalbeli férfi kézilabdacsapatát.

   

  A Gyöngyösi Kézilabda Klub honlapján jelentette be a klub vezetése, hogy a Gyöngyösön három és fél éve vezetőedzőként dolgozó Nagy Károly június 30-án lejáró szerződését — az eddigi munkáját elismerve és megköszönve — nem hosszabbítja meg.

  A Gyöngyösi Kézilabda Klub egy új szakmai koncepció mentén, megújult vezetéssel olyan szervezet felépítésén kíván dolgozni, amely fiatal játékosokra építve, hosszú távon is eredményesen működhet. Ennek a programnak a megvalósításában a következő bajnoki esztendőben Gulyás István segíti vezetőedzőként a B. Braun Gyöngyös csapatának munkáját. Gulyás Istvánnal a Gyöngyösi Kézilabda Klub az egyeztetések eredményeként két évre szóló szerződést kötött - áll a közleményben.


  Közösségi funkciók