3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


Nagy Károly távozik

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.03.21. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-03-21 16:11
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Bár a csapat a felsőházba jutott, nem hosszabbítja meg a klub a tréner szerződését.

   

  Nyáron távozik a B. Braun Gyöngyös férfi kézilabdacsapatától Nagy Károly. A vezetőedző három és fél év után köszön el a gyöngyösi gárdától. Mint a heol.hu-nak elmondta, a döntést nem szakmai indokok idézték elő.

  - Korábban elhangzott egy szóbeli megállapodás a vezetőkkel, amelynek értelmében, ha felsőházba viszem a csapatot, automatikusan meghosszabbodik a kontraktusom. Erre azonban úgy tűnik, csak én emlékeztem. Az indoklás szerint új szakmai koncepciót kíván elindítani a klub, amely levezényléséhez egy másik trénerben látnak alkalmas személyt. Sajnálom, mert aki ismer, az tudja, hogy csapataimnál rendre hosszú távra tervezek - nyilatkozta a megyei hírportálnak Nagy Károly, aki szerint a következő években a négy közé jutás sem lett volna elképzelhetetlen...

  A klubvezetés részéről Marczin Zsolt azt mondta a portálnak: köszönettel tartoznak Nagy Károlynak az elmúlt három és fél év munkájáért, hiszen vitathatatlan, hogy nagyon sokat tett az egyesületért. A trénernek nyáron lejár a szerződése, amit új szakmai koncepcióra lépve nem kívánnak meghosszabbítani.

  Forrás: heol.hu / Nagy Károly már elköszönt


  Közösségi funkciók