3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Nincs áram a Síparkban

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.16. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Sípark szerint milliós károk keletkeztek. Nem működnek a liftek, de a Hófesztivál nincs veszélyben.

   

  Szerdán délután közölte a Mátraszentistváni Sípark sajtószóvivője, Erbeszkorn Tamás, hogy a pályán - csakúgy, mint a térség településein - egész napos áramigadozások és -kimaradások történtek.

  A Sípark becslései szerint milliós nagyságrendű károkat szenvedtek el, az étteremben és a sípályán is tönkrementek berendezések.

  A sípályára csaknem ezren váltottak bérletet a nap folyamán. Sokan dühöngve távoztak, mert több száz kilométert utaztak és áram nélkül nem működnek a felvonók. A Sípark tulajdonosai kárpótolták a sízőket, ugyanakkor az áramszolgáltató még nem nyilatkozott, hogy kártalanítani fogják-e a fogyasztóikat - hangsúlyozta Erbeszkorn Tamás, megjegyezve: az áramkimaradás nem sodorja veszélybe csütörtökön kezdődő Hófesztivált, mert a szolgáltató ígértet tett, hogy legkésőbb szerda estig helyreállítja az áramszolgáltatást.


  Közösségi funkciók