3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Karbantartás miatt zárva az uszoda

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.04. péntek
 
Utoljára módosítva: 2013-01-04 18:13
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Már zajlik a télen szokásos karbantartási munka a gyöngyösi uszodában, amely a hatóságok által kötelezően előírt technikai szünetet követően, leghamarabb január 14-én nyit ki újra.

   

  Juhász Péter, az uszodát üzemeltető Sportfólió Kft. ügyvezetője elmondta: a most zajló karbantartás befejeztével, január közepétől a tavaly bevezetett téli nyitva tartási rendnek megfelelően várják a vendégeket. Vagyis hétköznap 6-tól 18 óráig tart nyitva az uszoda, szombaton szünnapot tartanak, vasárnaponként pedig 10 órától 18 óráig nyit ki az uszoda. Ezt a nyitva tartást a vendégek szokásaira és a korábbi tapasztalatokra alapozva alakították ki az üzemeltetők, akik a téli időszakban így jelentős megtakarítással is számolhatnak. A változás nem befolyásolja az uszodában rendszeresen edzéseket tartó sportolók és úszóegyesületek munkáját.

  A nyári nyitva tartási rend a strandidő kezdetével, de lekésőbb az iskolai szünet kezdetével, június 15-én lép ismét életbe.

  Az ügyvezető felhívta a figyelmet arra, hogy az uszodába szóló napi belépőjegy ára, idén ha minimálisan is, de emelkedett. Újdonságnak számít, hogy ebben az évben több új strand VIP bérlet közül is választhatnak a rendszeresen sportolók. Ám fontos tudni, hogy ezeket a naponta többszöri ki- és belépésre is használható éves bérleteket csak február 15-ig lehet megvásárolni. Ezt követően már csak időszakos bérleteket kínálnak. Ez a szabály mindazokra nem vonatkozik, akiknek év közben jár le a tavaly megváltott bérletük.


  Közösségi funkciók