3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Szeniorok versenyeztek a gyöngyösi uszodában

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.11. kedd
 
Utoljára módosítva: 2012-12-11 09:28
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Szenior úszóknak rendezett versenyt a gyöngyösi uszodában a Gyöngyösi Úszó Alapítvány, a Gyöngyösi Sportfólió Kft. és a Gyötri Triatlon Klub.

   

  A szenior úszóversenyen a város és kistérségének 55 év feletti úszói indulhattak el. Főként olyanok neveztek a versenyre, akik kötődnek a gyöngyösi strandhoz, hiszen többen ott sportoltak és versenyeztek fiatal korukban, és a mai napig aktívan úsznak.

   
  Lendületben. Az ötvenöt év felettiek mezőnye fiatalokat megszégyenítő elszántsággal versenyzett
  Fotó: Czímer Tamás

  A versenyt védnökként Faragó László polgármester nyitotta meg, aki köszöntőjében elmondta: gratulál a gyöngyösi vizes sportágak versenyzőinek, egyesületi vezetőknek, edzőknek és a szülőknek, mindazoknak, akik lelkesen dolgoznak a sikerért. A polgármester hangsúlyozta: az egészség megóvása, megtartása minden korosztály számára fontos.

   

  Az úszók öt korcsoportban versenyeztek. Férfi mellúszásban kategória győztes lett Vályi Nagy Károly, Csaba György, Budai István és Bocsi István.

  Női mellúszásban saját korcsoportja legjobbja lett Pataki Mária, Lukács Henrietta, Szalai Sándorné és Szalay Miklósné.

  Férfi gyorsúszásban a dobogó tetejére állhatott Vályi Nagy Károly, Csaba György, Budai István és dr. Gulyás Zoltán.

  Női gyorsúszásban aranyérmes lett Pataki Mária, Józsa Tamásné és Tari Tiborné.

  A versenyen bemutató úszást tartottak azok a gyerekek, akik az idén tanultak meg úszni a gyöngyösi uszodában. A verseny szervezői mikuláscsomaggal ajándékozták meg őket.


  Közösségi funkciók