3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Magyar győzelem Kékestetőn

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.09.03. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2020-09-03 16:11
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Magyar győzelemmel zárult a Tour De Hongrie kerékpárverseny, amelynek utolsó versenynapján Gyöngyösön is áthaladtak a versenyzők. A nemzetközi mezőnyben a legrangosabb versenycsapatok közül is voltak indulók, a vezető tévécsatornák pedig napokig közölték a képeket Magyarországról az egész világon.

   
   

  Tizenöt év után ismét hazai győzelem született a Tour de Hongrie-n. A magyar kerékpáros körversenyt a Valter Attila, a CCC Team versenyzője nyerte, aki nem csak az összetett versenyben végzett az élen, de a kékestetői királyetapon is elsőként ért célba. A legnagyobb magyar kerékpárversenyre világviszonylatban is nagy volt az érdeklődés, de természetesen a helyi kerékpárosokat is érdekelte az esemény. A Mátra Biker Sport Club tagjai egy háziverseny keretén belül közelítették meg a szurkolópontokat.

  A Tour De Hongrie öt versenynapját óriási érdeklődés kísérte, annak ellenére, hogy a viadal párhuzamosan futott a Tour De France-szal. A legnagyobb televíziók felváltva közvetítették a rangos sporteseményt, így az egész világon láthatták a sportkedvelők, amikor Gyöngyösön és a Mátrán is áthaladt a mezőny. A kiemelkedő nemzetközi érdeklődést garantálta a harmincegy résztvevő ország ,valamint a legrangosabb versenycsapatok részvétele.

  A verseny gyöngyösi szakaszáról beszámolót láthatnak a Gyöngyösi TV csütörtöki hírműsorában, ahol interjút is láthatnak majd a győztessel.


  Közösségi funkciók