3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Éremesővel zárták az évet a gyöngyösi úszók

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.01.07. kedd
 
Utoljára módosítva: 2020-01-07 16:46
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  A képen balról jobbra: Gulyás Csaba, Vaszkó Viktor, Pampuk Panna, Hegedűs Nándor, Magda Boldizsár, Ozsvárt Bence, Konta Kevin

  Kiváló eredményekkel zárták a 2019-es esztendőt a gyöngyösi Parafa Úszóklub versenyzői. Magda Boldizsár a felnőtt mezőnyben is remekelt.

   
   

  Decemberben a csapat fiatalabb versenyzői Egerben, míg a nagyobbak Kecskeméten szerepeltek, igyekezve javítani az év során elért eredményeiken, mely többségüknek sikerült is. Az egri versenyen Boári Benett és Tóth Lilla gyarapította érmei számát, de Ozsvárt Gábor és Győri Lizett is csak alig maradt le a dobogóról, miközben idei legjobb idejüket úszták.

  A nagyobbak a kecskeméti versenyen méretették meg magukat, ahol az országos bajnokságokhoz hasonlóan a délelőtti előfutamok után a délutáni döntőkben döntötték el a helyezések sorsát. A lányok közül Pampuk Panna a mellúszószámokban jeleskedett, és szerzett két második, valamint egy harmadik helyezést.

  A fiúk közül Magda Boldizsár hét számban indult és minden számban aranyérmes lett, melyek közül a 100 méteres gyorsúszásban megdöntötte saját korosztályos országos csúcsát, és emellett elnyerte a korosztályában a verseny legeredményesebb versenyzőjének járó különdíjat is. Szinte minden számban, ahol elindultak, döntőbe jutottak a parafások, akik közül Hegedűs Nándor három ezüstérmet nyert 50, 100 és 200 méteres pillangóúszásban, Ozsvárt bence pedig bronzérmes lett 400m gyorsúszásban. Konta Kevin és Gulyás Csaba is sokat javított egyéni legjobbján, ami mindenképpen biztató a jövőre nézve.

  A kecskeméti versenyt megelőzően Magda Boldizsár részt vett a XVI. Felnőtt Rövidpályás Országos Bajnokságon, ahol a 200 méteres hátúszásban „B” döntőt úszva összesítésben a 10, míg 50 méteres hátúszásban a 11. helyet szerezte meg 14 évesen a felnőttek között. Ugyancsak ezen a versenyen az előfutamok során négy korosztályos országos csúcsot úszott 50m, 100m gyorsúszásban, 50m pillangóúszásban és a 200m hátúszásban. Ebben az évben ez összesen kilenc alkalommal sikerült Vaszkó Viktor tanítványának, mellyel folytatta a korábbi évek remek szereplését.


  Közösségi funkciók