3 °C

 
 
A forradalom és szabadságharc gyöngyösi hőseire is emlékeztek

Három helyszínen zajlott a március 15-i városi ünnepség Gyöngyösön. A megemlékezés szónoka a forradalom és szabadságharc gyöngyösi hőseire emlékeztetett, az ünnepi műsort a Pesti Zenés Színpad társulata adta.

Indul a 24-es számú főút csomópontjainak kialakítása

2018. március 20-án indul, és várhatóan 2018. április 30-ig tart Gyöngyös belterületén az autóbusz pályaudvarnál a 24. számú főút Than Károly utca és Török Ignác utca csomópontjaiban a meglévő gyalogátkelőhelyek jelzőlámpás irányításának kialakítása.

Türelmi idő a helyi adók megfizetésére

A hónap végéig türelmi időt biztosít a gyöngyösi önkormányzat a helyi adók első féléves részletének teljesítésére, mivel sokan késve kapták meg az erről szóló értesítéseket és a befizetéshez szükséges csekkeket.

Iskolai beíratás: április 12-13

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyösi Járási Hivatalának közleménye az iskolai beíratásról.

Pályázati lehetőség vállalkozóvá váláshoz

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő tőkejuttatás igénybevételére.

Bővebben
8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2018. február 22-i ülésén rendeletet alkotott A RÖVIDÍTETT ÜGYINTÉZÉSI HATÁRIDŐKRŐL.

7/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2018. február 22-i ülésén rendeletet alkotott AZ EGYES ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁSOKRÓL szóló 15/2017.(III.31.) önkormányzati rendelet módosításáról.

6/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2018. február 22-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2017. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Az 5/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2018. február 22-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2018. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

4/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2018. február 22-i ülésén rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek hatályon kívül helyezéséről,

Bővebben

Osztálytermet neveztek el Kiss Antalról

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.18. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-04-22 12:14
 
  Szerző: Csépe György
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Maga a névadó vágta át az ünnepi szalagot a tatabányai Dózsa György Általános Iskolában.

   

  A Dózsa György általános iskolában a gyöngyösi Kiss Antalról, a mexikói olimpia ezüstérmes sportolójáról, a jelenleg is sikeres edzőről, Tatabánya díszpolgáráról osztálytermet neveztek el. A névadó ünnepségen jelen volt Balázs Ernő, a Gyöngyös Város Barátainak Köre elnöke is, aki szívből gratulált a sportolónak.

  Kiss Antal Gyöngyösön kezdete pályafutását, itt lett többszörös országos bajnok. További fejlődése érdekében Tatabányára költözött. Itt készült fel a világversenyekre. Innen került háromszor az olimpiára. Élő kapcsolata van Gyöngyös városával, több serleget, kupát alapított. Gyöngyös Város díszpolgára. A József Attila Kollégiumban Tanulói ösztöndíj viseli a nevét. Rendszeres résztvevője a városi rendezvényeknek.


  Közösségi funkciók