3 °C

 
 
Gyöngyösi Újság 2017 október

Online is elérhető a Gyöngyösi Újság 2017 októberi száma.

Temetőkben is portyázhatnak tolvajok

Közeleg Mindenszentek és Halottak Napja, amikor a temetőkben meglátogatjuk elhunyt szeretteink sírját. Sajnos vannak, akiknek ez az alkalom nem a gyertyagyújtást és az emlékezést jelenti. Olvassa el és fogadja meg a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait!

Tíz pályázatot díjaztak

Kihirdették a városi nagyrendezvény megteremtése céljából kiírt pályázat eredményét kedden a gyöngyösi városházán. A felhívásra összesen huszonnyolc pályamunka érkezett, amelyek közül tízet díjazott a szakmai zsűri.

Almásy János emléke előtt tisztelegtek

Az egykori alispán emléktáblájánál rendezett megemlékezésen a város vezetői is koszorúztak.

Az aradi vértanúkra emlékeztek

Az 1849. október 6-án kivégzett tizenhárom honvédtisztre emlékezett Gyöngyös Város Önkormányzata az aradi vértanúk mártírhalálának 168. évfordulóján, a Batthyány téren álló Batthyány-szobornál.

Bővebben
Hirdetmény - normatív határozat 2017. 09. 26.

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. szeptember 26-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatát kihirdetem:

35/2017.(IX.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. szeptember 26-i ülésén rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról.

34/2017.(IX.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. szeptember 26-i ülésén rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról.

33/2017.(IX.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. szeptember 26-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelet módosításáról.

32/2017.(VIII.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2017. augusztus 29-i ülésén rendeletet alkotott A FELSŐOKTATÁSI TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ-TÁMOGATÁSRÓL szóló 4/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Osztálytermet neveztek el Kiss Antalról

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.18. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-04-22 12:14
 
  Szerző: Csépe György
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Maga a névadó vágta át az ünnepi szalagot a tatabányai Dózsa György Általános Iskolában.

   

  A Dózsa György általános iskolában a gyöngyösi Kiss Antalról, a mexikói olimpia ezüstérmes sportolójáról, a jelenleg is sikeres edzőről, Tatabánya díszpolgáráról osztálytermet neveztek el. A névadó ünnepségen jelen volt Balázs Ernő, a Gyöngyös Város Barátainak Köre elnöke is, aki szívből gratulált a sportolónak.

  Kiss Antal Gyöngyösön kezdete pályafutását, itt lett többszörös országos bajnok. További fejlődése érdekében Tatabányára költözött. Itt készült fel a világversenyekre. Innen került háromszor az olimpiára. Élő kapcsolata van Gyöngyös városával, több serleget, kupát alapított. Gyöngyös Város díszpolgára. A József Attila Kollégiumban Tanulói ösztöndíj viseli a nevét. Rendszeres résztvevője a városi rendezvényeknek.


  Közösségi funkciók