3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


Civilek közösen az Országzászlóért

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.13. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Együttműködési megállapodást kötött Gyöngyös Város Barátainak Köre és a Városszépítő és -Védő Egyesület.

   

  A Gyöngyös Város Baráti Köre és a Városvédők közötti együttműködési megállapodást a két egyesület tagsága nagy többséggel fogadta el. Az erről szóló okiratot a városi televízióban írták alá a szervezetek vezetői. Úgy ítélték meg: olyan megállapodás jött létre, amelyből a város biztosan nyerhet. De előnyös lehet az egyesületek számára is, hisz akár kulturális rendezvényről van szó, akár épület-felújításról vagy szobortisztításról, ezek olyan kiadások, melyek saját erőből ma már nehezen megoldhatók.

  Elhangzott az is: a két szervezet közös munkájának szép példája lehet majd az országzászló megépítése. Az emlékmű felállítását mindkét egyesület kezdeményezte, s közösen vesznek részt az országzászló bizottságban is - adta hírül a Gyöngyösi Városi Televízió híradója.


  Közösségi funkciók