3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Közelebb a témához - sportfotók az MMK-ban

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.10. csütörtök
 
Utoljára módosítva: 2013-01-10 19:34
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Mátra Művelődési Központ és a Mátra Local\'z sportfotó-pályázatára érkezett munkák láthatók az MMK galériájában.

   

  A vártnál kevesebben neveztek a sportfotó-pályázatra, ám sok értékes alkotás közül kellett a zsűrinek választania - mondta a pályázati anyagból nyílt kiállítás megnyitóján Kiss Balázs Levente, az MMK munkatársa. Mint hozzátette: a zsűri végül nem állított fel rangsort, illetve mégis, de ezt nem fogalmazta meg helyezésekként.

  Így nem az első három helyezettként, hanem \"csak\" a legjobbakként szólította a díjak átvételére az alkotókat: Nagy Dávidot, Laczházi Zoltánt és Cserta Istvánt.

  A legjobbak (jobbról balra) Nagy Dávid, Laczházi Zoltán, Cserta István
  Fotó: Suha Péter

  A pályázaton egyébként a további nevezők is kaptak különféle értékű díjakat.

  A zsűriben is jeleskedő Klausmann Viktor a kiállításmegnyitón arra emlékeztette az egybegyűlteket: a sportfotózás igen nehéz, ráadásul meglehetősen technika-igényes műfaj. A „brutális” felszerelések, hatalmas teleobjektívek világában is igaz azonban Robert Capa - vagyis a Budapesten született Friedmann Endre - örökérvényű mondása: „Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel” - emlékeztetett Klausmann Viktor.


  Közösségi funkciók