3 °C

 
 
Átadták a Fecske Úti Tagóvoda megújult konyháját

Teljesen megújult a Fecske Úti Tagóvoda konyhája. A 400 gyöngyösi óvodást kiszolgáló létesítmény több mint negyvenéves történetében a legnagyobb mértékű felújítást végezték el, és elkészült egy összekötő folyosó is, amely a konyha kikerülésével teszi lehetővé az intézmény két szárnya közötti átjárást. A munkálatok több mint 80 millió forintból valósultak meg.

Még jelentkezhet a tepertősütő versenyre

Csapatok jelentkezését várják a szervezők az idei tepertősütő versenyre. A Gyöngyösi Advent hagyományos programját december 14-én rendezik a Fő téren.

Idén is várja a korcsolyázókat a Gyöngyösi Jégpálya

Ismét elérkezett a tél, és ez Gyöngyösön egyet jelent azzal, hogy a Csépe György Uszoda és Termálstrand területén működő Gyöngyösi Jégpálya megnyitja kapuit. A jégpálya nyitásának tervezett időpontja november 30-a.

Ausztriában az első helyen az éremtáblázaton a Parafa Úszó Klub

Hatvanhárom érmet gyűjtve az első helyen végzett a gyöngyösi Parafa Úszó Klub a 3 ország 32 csapatát felvonultató nemzetközi versenyen.

Új helyre költözik Gyöngyösön a NÚSZ ügyfélszolgálati irodája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. gyöngyösi ügyfélszolgálati irodája december 2-ától már új helyen, az Angyal utca 2. szám alatt, a megszokott nyitvatartási időben és a már ismert szolgáltatásokkal várja régi és új partnereit, vásárlóit.

Bővebben
Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Bővebben

Gyöngyösi Kalendárium - nem csak gyöngyösieknek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2015.11.28. szombat
 
Utoljára módosítva: 2015-11-28 08:09
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az értékes hagyományokra visszatekintő Gyöngyösi Kalendárium 2016-os kiadását december elején vehetik kézbe az olvasók.

   

  A szerkesztők szándékai szerint a 2016-ra szóló Gyöngyösi Kalendárium értékes könyv lesz mindazoknak, akik ismerik és szeretik Gyöngyöst, s azoknak is, akik szeretnének megismerkedni a város jelenével, régebbi és közelmúltjával.

  A kalendárium, mint műfaj egy esztendőre szól, s a szórakoztatás mellett praktikus információkkal is szolgál, így egész évben helye lehet az éjjeliszekrényen, hiszen felütheti az olvasó akkor is, ha valami szépet, valami izgalmasat, valami példaadót szeretne olvasni.

  Az évkönyvben bemutatkoznak a gyöngyösi képzőművészek, ismét a könyv része lesz egy értékes és érdekes fotóalbum, melyet Pintér Árpád fotós készített, beenged műhelyébe az egyházi restaurátor, fény derül az egykor híressé vált gyöngyösi kávé történetére, beleolvashatunk az Orczy-kastélyban élt francia nevelőnő naplójába, valamint bemutatkoznak a város és a térség kézműves termékeket előállító gazdálkodói.

  Mindez csak néhány kiragadott írás a 2016-os Gyöngyösi Kalendáriumból, ami a praktikus információk jegyében természetesen most is tartalmaz naptárt, közérdekű információkat, adatokat, tudnivalókat.

  A Gyöngyösi Kalendárium 2016 tehát Gyöngyösről szól, nem csak gyöngyösieknek, így akár karácsonyi ajándékként is bátran ajánlható.

   

  A könyv kétezer példányban jelenik meg, minőségi kivitelben, csaknem 300 oldal terjedelemben, kiskereskedelmi ára változatlanul 1990 forint lesz.

   

  Keresse, vásárolja, forgassa ön is örömmel a Gyöngyösi Kalendáriumot, épp úgy, amilyen örömmel a szerzők és szerkesztők készítették.


  Közösségi funkciók