3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Új igazgató a Mátra Múzeum élén

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2014.01.16. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Január elsejétől Báryné dr. Gál Edit irányítja a Mátra Múzeumot.

   

  Január elsejétől Báryné Dr.Gál Edit történész-muzeológust nevezte ki Balog Zoltán miniszter a Mátra Múzeum igazgatójává. Az új vezető a Gyöngyösi Városi Televízió híradójának azt mondta, szeretné, ha a gyöngyösiek is gyakrabban látogatnák a múzeumot, s ennek érdekében színesíteni kívánja az intézmény programkínálatát.

  Báryné Dr. Gál Edit 32 éve dolgozik a gyöngyösi múzeumban. A történész-muzeológus a nyugdíjba vonuló Fűköh Leventét váltja az igazgatói székben.


  Közösségi funkciók